Chlazení mléka

Mléko a mléčné výrobky jsou vysoce citlivé na skladovací teplotu, rovněž řada procesů zpracovávání mléka se bez chlazení neobejde.
Z původních cca 35 °C je nutné co nejrychleji snížit teplotu na 4-6 °C tak, aby se zabránilo vzniku mikroorganismů.

Navrhujeme a vyrábíme zařízení pro všechny druhy provozů – dodáváme kompletní chlazení pro mlékárny i mlékárenské provozy. Velký důraz je kladen při návrhu systému také na úsporu energie a jednoduchou údržbu. Díky výpočtům zamezíme při instalaci namrzání mléka na stěnu tanků.

Chlazení mléka je vždy vybaveno digitálním měřením, které lze připojit k počítači a sledovat aktuální stav v tanku, případně pak upravovat požadovanou teplotu.

Staňte se naším partnerem

Jste investor nebo servisní, obchodní a projekční firma, zaměřující se na chlazení?

Potřebujete prvotřídní návrh a dokumentaci, technologii na míru provozu včetně kompletní technické podpory?

Poradenství
a konzultace

Přijedeme k vám, kde na základě odborné bezplatné konzultace poradíme a najdeme ideální řešení. V zakázce zohledníme kompletní požadavky.

Návrh
a realizace

Díky dlouhodobým znalostem připravíme průvodní dokumentaci, rozsáhlý a podrobný popis navrhované technologie i 3D vizualizaci.

Vlastní
výroba

Celé jedinečné zařízení pro daný provoz navrhujeme a vyrábíme ve vlastním týmu s prvotřídním technickým vybavením.

Technická
podpora

K chladicí technice od nás máte doživotní technickou podporu. Jsme k dispozici také v rámci monitoringu a vzdálené technické podpory.

Formulář

Máte zájem se dozvědět více?
Napište nám!

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.