Mléko a mléčné výrobky jsou vysoce citlivé na skladovací teplotu, rovněž řada procesů zpracovávání mléka se bez chlazení neobejde.
Z původních cca 35 °C je nutné co nejrychleji snížit teplotu na 4-6 °C tak, aby se zabránilo vzniku mikroorganismů.
Navrhujeme a vyrábíme zařízení pro všechny druhy provozů – dodáváme kompletní chlazení pro mlékárny i mlékárenské provozy. Velký důraz je kladen při návrhu systému také na úsporu energie a jednoduchou údržbu. Díky výpočtům zamezíme při instalaci namrzání mléka na stěnu tanků.
Chlazení mléka je vždy vybaveno digitálním měřením, které lze připojit k počítači a sledovat aktuální stav v tanku, případně pak upravovat požadovanou teplotu.
Potřebujete prvotřídní návrh a dokumentaci, technologii na míru provozu včetně kompletní technické podpory?
Přijedeme k vám, kde na základě odborné bezplatné konzultace poradíme a najdeme ideální řešení. V zakázce zohledníme kompletní požadavky.
Díky dlouhodobým znalostem připravíme průvodní dokumentaci, rozsáhlý a podrobný popis navrhované technologie i 3D vizualizaci.
Celé jedinečné zařízení pro daný provoz navrhujeme a vyrábíme ve vlastním týmu s prvotřídním technickým vybavením.
K chladicí technice od nás máte doživotní technickou podporu. Jsme k dispozici také v rámci monitoringu a vzdálené technické podpory.
Realizovali jsme spoustu unikátních zakázek po celé České republice. Prohlédněte si některé z nich.