Chlazení mléka

Mléko a mléčné výrobky jsou vysoce citlivé na skladovací teplotu, rovněž řada procesů zpracovávání mléka se bez chlazení neobejde. Z původních cca 35 °C je nutné co nejrychleji snížit teplotu na 4-6 °C tak, aby se zabránilo vzniku mikroorganismů.

Navrhujeme a vyrábíme zařízení pro všechny druhy provozů - dodáváme kompletní chlazení pro mlékárny i mlékárenské provozy. Velký důraz je kladen při návrhu systému také na úsporu energie a jednoduchou údržbu. Díky výpočtům zamezíme při instalaci namrzání mléka na stěnu tanků.

Chlazení mléka je vždy vybaveno digitálním měřením, které lze připojit k počítači a sledovat aktuální stav v tanku, případně pak upravovat požadovanou teplotu.

Zajímá vás chlazení mléka?

Pokud zadáte celé jméno budeme rádi.

Na tento mail Vám zašleme případnou nabídku a kopii Vaší poptávky.
Pokud preferujete telefonní kontakt, uveďte to prosím v poptávce společně s časem kdy Vám nejlépe volat.

* ... prosím vyplňte položky označené hvězdičkou. Budeme tak moci rychleji a lépe vyřídit Vaši poptávku. Děkujeme.