Chlazení zeleniny a ovoce

Pro udržení čerstvosti a prodloužení doby skladování ovoce a zeleniny je nutné zajistit vhodnou teplotu, vlhkost, případně řízenou atmosféru. V oblasti chlazení skladů s denním provozem nebo dlouhodobým skladováním či zpracovatelských prostor máme bohaté zkušenosti a navrhujeme optimální řešení s ohledem na ekonomický provoz zařízení.

Skladování, zmrazování, zchlazování

Vyrábíme zdroje chladu pro skladování i zpracování zeleniny, včetně sestav chlazení s kompletním příslušenstvím a regulací. Navrhujeme i systémy šokového zmrazování nebo zchlazování či další speciální aplikace, které například kvůli vyšší agresivitě prostředí vyžadují odolnější komponenty. Návrh chladicího zařízení je vždy proveden přesně pro potřeby dané aplikace s maximalizací ekonomiky provozu (využívání odpadního tepla).

Zeptejte se nás na chlazení zeleniny a ovoce. Napište nám.